HEALY

HOLISTISK TERAPI


TEKNOLOGI MØDER SPIRITUALITET"Den dag videnskaben begynder at studere ikke-fysiske fænomener, vil den på et årti gøre flere fremskridt end i alle de foregående århundreder."

– Nikola Tesla


Mød Healy!

Hvad er Healy?


Healy er et nyt bærbart device til holistisk velvære, der er FDA clearet til bl.a.  smertelindring og smertebehandling, og som styrker din vitalitet.

Den bruger individualiserede mikrostrøm frekvens (IMF) programmer, der er designet til at understøtte velvære og healing.


Dette sker gennem harmonisering af vores bioenergifelt samt analyse af vores informationsfelt.  Healy er skabt for at understøtte din egen healing og hjælper dig med at forbedre din sundhed


Frekvens for livet


Frekvenser et mål for hvor hurtigt regelmæssige gentagelser af et givet fænomen forekommer. Begrebet bruges ofte til at beskrive hvor hurtigt (sekund)-1(s-1). Denne enhed kaldes også Hertz.


Individualiseret mikrostrøm frekvens (IMF) er lav-niveau elektrisk strømning.

Under IMF-behandling leveres forskellige frekvenser/hertz til visse dele af kroppen for f.eks. at reducere hævelse (betændelse), reparere væv eller reducere smerte. 

IMF programmerne er programmeret af Time-waver eksperter, som er storebror til Healy. Alt har en frekvens - du har også din helt egen.

Healy Programmer

Dette er kun et lille udvalg af Healys mange programmer.

Den professionelle HEALY indeholder 229 forskellige programmer!

En kort video om Healy 

Book en Healy Session

Spørgsmål? Så skriv en besked eller lad os tage en samtale 

 
 
 
 
 

Book en behandling


Er du nysgerrig på at prøve Healy? Så skriv en besked eller book en behandling.


Nysgerrighed er den første spire der leder os til forunderlige forandringer.


Læs mere om de forskellige Healy behandlinger.

Følg med her

Du kan også selv købe en HEALY så du kan fortsætte behandlingen derhjemme


Kontakt mig endelig hvis du er interesseret i at købe HEALY 


Healy tilbyder nogle helt fantastiske forretningsmuligheder, så hvis du er interesseret i at blive del af HEALY teamet så tag kontakt!