Hvem er jeg?

I en flugt fra IT branchen og med benene solidt plantet i den jyske muld

- fløj jeg til Indien og Indonesien

for at finde mig selv .Mit navn er Mette, og jeg er skaberen af Healy Danmark - holistisk terapeut og yogi. Jeg blev uddannet reiki healer i 2013 og senere shamanistisk reiki healer i Indonesien i 2018, men der skulle gå yderligere 5 år før jeg blev klar til at åbne min egen klinik. I 2022 tog jeg det endelige spring - ud i livet som selvstændig - og jeg ELSKER hver et sekund af det!


Man kan da ikke leve af YOGA?


Jeg tror på at så længe man laver noget man elsker, så er der en vej og jeg er lykkelig for at kunne åbne mit hjem og den viden jeg har erhvervet mig gennem 10 års rejse og opdagelse i egen healing. Jeg har været i Indien og bo på ashram, mødt yogier, guruer og shamaner. Jeg har boet i Grækenland og Sydafrika, men  nu har jeg fundet hjem til den jyske muld og min fødeby Herning 

...

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen 

og hjælpe dig på DIN healings rejse. 


OM

Mennesket i Fokus


Hverdagen foran en computer, drænede mig langsomt og til sidst sagde både min krop og sjæl fra. Jeg vidste mit hjerte længtes efter at arbejde med mennesker og være i bevægelse - noget der gav mening. 

Det at gøre en forskel


Jeg har altid gerne ville gøre en forskel - efterlade verden lidt bedre og hjælpe mennesker og dyr til større livsglæde. Længe vidste jeg ikke hvordan, men gennem min egen rejse og helbredelse, fandt jeg vejen. 

At hjælpe mennesker til at finde ro og skabe større velvære i livet blev mig et kald.